Annemieke Eskens-Gerards

 

Mijn naam is Annemieke Eskens. Van oorsprong ben ik fysiotherapeut, afgestudeerd in 1984 aan de opleiding voor fysiotherapie 'Thim van der Laan' te Utrecht.

Na wat omwegen in mijn werk carrière ben ik geinteresseerd geraakt in voeten en natuurgeneeskunde. Een voor mij logisch gevolg hiervan was het volgen van de (Medisch) pedicure opleiding en de 3 jarige opleiding tot voetreflexzonetherapeut (Sonnevelt Opleidingen).

De Pedicure opleiding heeft me er nog meer van doordrongen hoe belangrijk het is dat je voeten goed functioneren, goede zorg helpt daar bij. Daarnaast word ik blij van mooi verzorgde voeten ;).

De voetreflexopleiding heeft me ervan bewust gemaakt dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit heeft geleid tot een heel andere (holistische) kijk op de mens en gezondheid, een kijk die ik in mijn praktijk graag tot uitdrukking breng. Mijn interesse gaat uit naar de mens achter de klacht; hoe sta je in het leven en hoe kom je tot bewuster omgaan met dat wat je in je leven tegenkomt. 

 

 

De naam 'Ceder' is ontstaan doordat mijn praktijk zich onder een enorme cederboom bevond. De ceder staat er helaas niet meer omdat hij te dicht naar de praktijk was gegroeid, de naam is gebleven. De plantenboodschap van de Ceder is: 'Neem de tijd, keer naar binnen, daar is je thuis'
Dit is precies wat ik u graag wil bieden in mijn praktijk, een moment om tot uzelf te komen!

De praktijk heeft airco, bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen ingang. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.